torsdag 30 juni 2011

Men var det inte länge sedan?!?

Tja! Det är jag som är Inredningsfrun.....
.... å detta är en av mina mer naturliga poser.....
..... å så här står man ju aaaaaalltid ju! Med ena benet
lite sådär på sniskan.....
Tjohoooooooo... nu kommer jag!!

Halsband med M som i Marika och Micke.
Inredningsfrun och Inredningsnörden.


Nämen vaaaaar det inte länge sedan ni fick se lite av mig så säg! Så idag bjuder jag Er, goa bloggläsare, på en liten Inredningsfru-kavalkad. Håll tillgodo :).

Å som Ni vet så firar ju jag och min Inredningsnörd bröllopsdag idag. Det firade vi med att gå ut och äta lite på stan och strosa runt i hamnen. Det är mys för oss det. Bara vara med varandra.

By the way. På Hemmakanalen.se kan ni nu hitta inspirationsbilder från vårt utekök. Tjohoooooo så roligt!!! Jag hälsar nya läsare som hittat hit varmt välkomna. Å ni alla "gamlingar" som fortfarande hänger kvar här hos mig, TACK för att ni fortsätter att titta in trots att det är semestertider och man gör annat än hänger framför datorn. Iallafall.

Nu ska jag hångla kudden. Natti natti.

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssst..... Jag vet att det är många av er som väntar på svar på mailen från mig. Det kommer svar, I promise. Så håll ut.

Bröllopsdag!






Det är mycket firande just nu här hemma på the Island. Igår firade vi ju min käre make som fyllde år (han hälsar så gott och tackar för era gratulationer) och idag firar vi bröllopsdag - tjohooooooo!

Idag är jag tacksam för att jag är så lyckligt lottad i livet! Å att solen skiner.... å att vi har laddat kylen full av choklad som vi ska sitta och mumsa på framför tv:n ikväll. Life is sannerligen gooooooooood!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssst...... Igår bjöds det på jordgubbs- och rabarbertårta här hemma när vi firade "födelsedagsbarnet". MUMMA!

onsdag 29 juni 2011

Snacka om att våldgästa!

Guld-koppen är framplockad eftersom
det är någons födelsedag idag :).
Morgonmys med männen i mitt liv;
Inredningsnörden, Bebis och Lillebror.

Hipp, hipp, HURRA!


Idag hittade vi en fästing i Lillebrors lilla navel. En liten, liten äcklig sak som satt där och sprattlade med alla sina äckliga små ben. Sugit sig fast hade den också. Usch och fy! Snacka om att våldgästa sig på vår lilla guldklimp. Jag pilla och pilla men fick inte bort den så det blev till att åka till distriktsläkaren. Väl framme, ca 30 minuter senare, så var den borta. Japp, BORTA! Så nu undrar jag ju vem den äckliga lilla fästingen tänkt att våldgästa nästa gång. Fortsättning följer.....

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst........ Idag fyller min underbara Inredningsnörd/make och världens bästa pappa till våra små guldklimpar år. Det firade vi med en massa morgonmys i sängen, presenter och frukost med guldkopp och flaggor. Härligt! Hipp, hipp, HURRA på din födelsedag min underbara man. Du är mitt allt, mitt liv, mitt hjärta!

tisdag 28 juni 2011

Ja, det vore sannerligen gött!






Dagar som denna, när det har varit vaaaaarmt och luften nästan står still på altanen, vore det sannerligen gött att ha en pool. Vi drömmer om en pool, jag och Inredningsnörden. Jag vill ha en stor pool som man kan dyka ner i (utan att vara rädd att bli kortare på på köpet om man gjorde det) och maken vill ha en stor pool för att han ska slippa klippa så mycket gräs.

Men än så länge är drömmen om en pool bara en dröm. Men man vet ju aldrig vad som händer i framtiden.

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst..... Idag bjuder jag på lite pics från altanen och vårt lilla utekök. Bilderna är från förra sommare och nu ser jag att jag verkligen behöver lull-lulla lite bättre där ute än vad jag gjort detta året.... hmm..... fortsättning följer.....

Inredningsfrun å hetare än solen!



Foton: Anne-Charlotte Andersson och Kristin Fägersköld


I natt då jäklar var jag hetare än solen vill jag lova. Jag tror det brukar kallas för feber om jag inte är helt ute och cyklar. Ådet är ingen hit när det är typ 30 grader varmt i sovrummet och man dessutom har en liten Lillebror som är snorig och förkyld han också.

Men idag känner vi oss lite biggare (ja, det heter så när man är förkyld eftersom man ju knappt kan säga p) så det är ju skönt. För imorgon fyller min Kopp år (ja, vi heter ju det och förra inlägget var faktiskt en liten hyllning till min käre make) och då vill vi ju vara piggelin hela familjen så vi orkar fira honom ordentligt.

Iallafall. Nu ska jag slå in paket.

KRAM

// INredningsfrun

Pssssssst...... Idag visar jag ytterligare lite av bilderna som aldrig publicerades i tidningen. Det är Lotta och Kristin som tog dem och jag visar dem med tillstånd från dem.

måndag 27 juni 2011

I loooove min Kopp!





Jag har hittat min Kopp. Den bästa, finaste, mest bedårande Koppen av dem alla. Jag skulle kunna tillbringa all vaken tid med just denna Kopp. Jag sitter gärna läääänge, länge med min Kopp vid frukostbordet eller uppkrupen i soffan. Tänk att han bara är min!

Jag ÄLSKAR dig, min Kopp!

KRAM

// Inredningsfrun och tillika fru Kopp :)

Psssssst....... Den ljuvligt rosa koppen med guldkant kommer från Indiska och är näääästan lika bedårande som min make :).

Det ni inte fick se!

Foto: Ann-Charlott Andersson och Kristin Fägersköld

Idag bjuder jag på lite av bilderna som ni aldrig fick se publiceras i tidningen. Det är söta Lotta och Kristin som tagit bilderna och jag visar dem med tillstånd av dem.
Fet
Idag är jag by the way tok-förkyld. Om jag var tok-förkyld igår så är det inget mot vad jag är idag. Tjibi. Men solen lyser i allafall och då kan man ju inte hänga läpp. Bara torka bort allt snor som hänger på den :).

KRAM

// Inredningsfru å mycket atjho-athjo-prooooosti idag

söndag 26 juni 2011

Mycket av allt


Vackra vita ljusstakar från Louise Interiör.

Vas i fattigmanssilver från Nordljus.
Midsommarhelgen har varit fylld av mycket av allt förutom sol och sömn. Men både sol och sömn tänkte jag ta igen med råge imorgon. För då ska jag fläka ut min snoriga (japp, jag har blivit tokförkyld) lilla lekamen på stranden och slappa med make, kids och vänner. Ljuvligt!

Nu ska jag kasta mig i bingen och hoppas på att inte Bebis får för sig att 04.45 är en bra tid att vakna på imorgon också.

KRAM

// Inredningsfrun

Midsommar-kavalkad.

Ingen midsommar utan jordgubbar.

Färskpotatis direkt från landet.
Ljuvligt vackra blåklint.
En liten mini-midsommarstång snickrade vi ihop.
Klassisk jordgubbstårta med grädde.
Färskplockad dill.
Midsommarkrans till håret.
Här kommer en midsommar-kavalkad från the Island.

KRAM

// Inredningsfrun